Левски има интерес към полузащитника на ФК ЦСКА 1948 - Емил

...
Левски има интерес към полузащитника на ФК ЦСКА 1948 - Емил
Коментари Харесай

Епизод пореден: Левски иска още един от ФК ЦСКА 1948

Левски има интерес към полузащитника на ФК ЦСКА 1948 - Емил Ценов, осведоми " Тема Спорт ". " Сините " ще се опитат да привлекат младежкия национал през лятото, с цел да подсилят халфовата си линия.

22-годишният футболист има контракт с клуба от Бистрица до идващото лято и в случай че от " Герена " желаят да го имат в редиците си, ще би трябвало да платят трансферна сума за него или да реализират сделка с управлението на ФК ЦСКА 1948. Очаква се скоро Левски да направи първи стъпки в договарянията.

Емил Ценов е младеж на ЦСКА, само че не записва формален мач за " алените " и през 2021 година премина в Миньор (Перник), откъдето година по-късно бе взет във ФК ЦСКА 1948. През този сезон той се трансформира в съществена част от халфовата линия на отбора от Бистрица и има на сметката си 31 дуела във всички шампионати, като записа още 7 мача за втория и 1 среща за третия отбор на клуба, които надлежно се състезават във Втора и Трета лига.

Със сигурност през лятото " сините " ще продадат централния бранител Хосе Кордоба и нападателя Рикардиньо, а към тях може да се прибавят още младежките национали Марин Петков и Пламен Андреев, като се заприказва за интерес от чужбина и към Джавад ел Джемили. Ръководството се пробва да се раздели по взаимно единодушие и с трансферното отчаяние Хоакин Фернандес. Петима от сегашните съществени футболисти са с единия крайник на открито от " Герена ", а неотдавна Наско Сираков анонсира, че през лятото ще бъдат привлечени 4-5 нови попълнения, само че както " Тема Спорт " написа, те ще набъбнат до 9-10. Сините ще се подсилят във всички линии.

Левски към този момент притегли първото си лятно попълнение - левия бранител Майкон, като за сигурен нов се счита и нападателят на Крумовград Алекс Колев.
 Сираков договорил двойно по-голям бюджет за Левски от идващия сезон
Сираков договорил двойно по-голям бюджет за Левски от идващия сезон

Ето какъв ще бъде бюджетът на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР